Friterad labneh med smak av timjan
- Tid: 30 min
- Portioner: 4-6
- Nivå: Mellan

Friterade labnehbollar - krämiga på insidan, krispiga på utsidan. Perfekt som förrätt eller tilltugg ✨
Ingredienser
Larsa Labneh, naturell
2 dl panko
1 dl vetemjöl
1 st ägg
2 tsk timjan
Rapsolja
Honung
Salt och peppar efter tycke och smak
Gör såhär
Ta ut labnehbollarna och låt oljan rinna av
Vispa upp ägget i en skål, lägg upp mjöl och panko i varsin djup tallrik
Blanda samman panko med timjan, salt och peppar
Rulla labneh först i mjöl, doppa i ägg och rulla sedan i panko (en i taget)
Fritera gyllene i ca 160 ° C, låt rinna av på hushållspapper
Servering
Placera de friterade labnehbollarna på ett fat, ringa över honung och toppa med timjan.
Följ oss på Instagram!