Fluffig fetadipp

  • Tid: 20 min
  • Portioner: 3-4
  • Nivå: Lätt
Den här fluffiga dippen på fetaost är ett vanligt recept i Grekland och runt Östra Medelhavet. Prova att servera på små bruschetta, dina gäster kommer att älska det!
Ingredienser

2 dl Larsa Grekisk yoghurt
1 pkt Larsa Feta
1 st vitlöksklyfta
1 msk olivolja
½ citron
Salt och peppar

Gör såhär
  1. Smula rumstempererad fetaost i en skål och vänd ner i yoghurt, pressad vitlök, rivet citronskal och citronsaft från en halv citron.
  2. Mixa med stavmixer till allt blivit slätt.
  3. Droppa över lite olivolja och peppra gärna lite extra.
  4. Låt stå i kylen en liten stund innan servering, men inte för länge!

Relaterade recept

Med Larsa får du tillgång till en hel värld av spännande recept och färgstarka maträtter. Upptäck dina favoriter!
Äkta grekisk yoghurt

Hitta din favoritsmak