Yoghurt med dadelsirap och pistage

  • Tid: 5 min
  • Portioner: 2
  • Nivå: Lätt
Den här efterrätten är både god, nyttig, och dessutom otroligt enkel att göra. En perfekt dessert (eller frukost/mellanmål) som lätt kan bjudas på antingen fest eller vardag.
Ingredienser

3-4 dl valfri Larsa yoghurt
4 msk dadelsirap
1-2 dl skalade och grovhackade pistagenötter

Gör såhär
  1. Rör yoghurten så den blir krämig och slät och fördela sedan i ett mindre glas eller kopp.
  2. Ringla dadelsirap över yoghuren och toppa med grovhackade pistagenötter.
  3. Servera direkt!

Följ oss på Instagram!

Relaterade recept

Med Larsa får du tillgång till en hel värld av spännande recept och färgstarka maträtter. Upptäck dina favoriter!
Äkta grekisk yoghurt

Hitta din favoritsmak