Yoghurtpavlova med passionsfrukt

  • Tid: 20 min
  • Portioner: 6-8
  • Nivå: Lätt
En enkel och underbart somrig pavlova toppad yoghurtgrädde, passionsfrukt och lemon curd. Uppfriskande dessert perfekt att servera under midsommarhelgen.
Ingredienser

1 pkt färdig marängbotten (godast är såklart att göra en själv)
2 dl valfri Larsa grekisk yoghurt
2 dl vispgrädde
2 st passionsfrukter
2-3 msk lemon curd
Pistagenötter
Citronmeliss

Gör såhär
  1. Vispa grädden och vänd ner i en skål med yoghurt och florsocker.
  2. Pressa ut 1 dl juice från apelsinerna och rör snabbt ner i yoghurtblandningen.
  3. Fördela blandningen i de urgröpta apelsinerna.
  4. Låt stå i någon timme innan servering.

Relaterade recept

Med Larsa får du tillgång till en hel värld av spännande recept och färgstarka maträtter. Upptäck dina favoriter!
Äkta grekisk yoghurt

Hitta din favoritsmak