Fetaost i marinad

  • Tid: 15 min
  • Portioner: 2
  • Nivå: Lätt
Marinera din egen fetaost! Smakar fantastiskt som tillbehör till det mesta och funkar även perfekt som en trevlig gå-bort-present.
Ingredienser

2 pkt Larsa Feta eller getost
1-2 dl olivolja (beroende på storlek på glasburk)
4-5 vitlöksklyftor
Kvistar av rosmarin, timjan eller oregano
Skalet av en citron
Chili

Gör såhär
  1. Skala vitlöksklyftorna och skär dem på längden.
  2. Plocka av bladen från valfri krydda och blanda tillsammans med vitlöken, olivolja och peppar.
  3. Dela fetaosten i mindre bitar och varva bitar av ost med kryddor i en glasburk.
  4. Fyll på med olivolja tills dess att allt är täckt och låt stå och ta smak över natten i kylen.
  5. Servera med chark, oliver, tomater och en nybakad baguette eller pitabröd.

Relaterade recept

Med Larsa får du tillgång till en hel värld av spännande recept och färgstarka maträtter. Upptäck dina favoriter!
Äkta grekisk yoghurt

Hitta din favoritsmak