Apelsindessert med grekisk yoghurt

  • Tid: 20 min (1h i kylen)
  • Portioner: 4
  • Nivå: Lätt
En krämig dessert som passar utmärkt till fest och kan förberedas lätt några timmar i förväg. Yoghurt, vispad grädde och apelsin bildar en mild och fräsch smak tillsammans. Extra poäng om du återanvänder apelsinen som serveringsskål!
Ingredienser

3 dl Larsa Grekisk yoghurt
1 dl vispgrädde
2 msk florsocker

Gör såhär
  1. Vispa grädden och vänd ner i en skål med yoghurt och florsocker.
  2. Pressa ut 1 dl juice från apelsinerna och rör snabbt ner i yoghurtblandningen.
  3. Fördela blandningen i de urgröpta apelsinerna.
  4. Låt stå i någon timme innan servering.

Relaterade recept

Med Larsa får du tillgång till en hel värld av spännande recept och färgstarka maträtter. Upptäck dina favoriter!
Äkta grekisk yoghurt

Hitta din favoritsmak