Stekt grillost med balsamvinäger och honung
- Tid: 15 min
- Portioner: 4
- Nivå: Lätt

Upptäck smaken av sommaren med vår grillost, glaserad med en söt och syrlig blandning av balsamvinäger och honung. Perfekt som förrätt eller tillbehör till grillkvällen!
Ingredienser
1 frp Larsa grillost eller halloumi
2 msk balsamvinäger
1 msk honung
1 st vitlöksklyfta, riven
Peppar efter tycke och smak
Gör såhär
- Skär osten i 1 cm breda skivor.
- Blanda samman övriga ingredienser i en skål.
- Pensla blandningen över ostskivorna.
- Hetta upp olja i en stekpanna på medelvärme.
- Stek osten tills gyllene, ca 2-3 minuter per sida.
Servering
- Ät som de är eller som tillbehör till sallad eller grillat. Går även utmärkt att tillagas i airfryer eller på grillen!
Följ oss på Instagram!