Med smakerna vanilj och blåbär tar Larsa ett nytt grepp om försäljningssuccén med äkta Grekisk yoghurt 0% och öppnar upp för en produktutveckling mot smaksatta alternativ. Först ut är smakerna vanilj samt blåbär. Trots över 25 år på dagligvaru- marknaden är det med den äkta grekiska yoghurten som Larsa fått ett erkännande i mejerikylen. Den smaksatta yoghurten tillverkas likt övrigt sortiment på ett mejeri i norra Grekland. Mjölken hämtas dagligen upp från lokala gårdar inom en radie på 40km från mejeriet och blir till yoghurt inom 24 timmar.

”Vi har filat på utveckling av smakerna och produkterna i över ett år men nu känner vi oss trygga med såväl smak som kvalitet. Bara det bästa är gott nog! Det finns en uppsjö av yoghurt på marknaden men vi upplever att alternativen ofta är för rinniga, för sträva eller innehåller för många onödiga tillsatser. Både grekisk yoghurt med smak av vanilj och blåbär är lätta att variera, blanda tillsammans med en klick naturell yoghurt, toppa med favorittillbehör eller äta precis som den är! Vi hoppas konsumenter uppskattar och gläds över våra nyheter!” , säger Maria Meizar, Marknadsansvarig Larsa Foods.

Larsas grekiska yoghurt är perfekt att äta till frukost, mellanmål eller ”on the go”. Tillsammans med övrigt färskvarusortiment har Larsa hög trovärdighet vad gäller genuina smaker från östra Medelhavet! Produkterna finns på ICA, Coop, City Gross, Hemköp samt Willys från vecka 7, 2022.

Rekommenderade cirkapriser:

  • Larsa Äkta Grekisk yoghurt vanilj 0%: 29,90 kr för 500g
  • Larsa Äkta Grekisk yoghurt blåbär 0%: 29,90 kr för 500g


Vill du veta vad du kan använda våra produkter till och får inspiration till recept kan du kolla vår Instagram eller våra recept här.