Pitachips med en god dipp 💗 ett enkelt och gott tilltugg.

Yoghurtdipp med pitachips

Portioner: 4
Förberedelse: 10 min
Tillagning: 5 min
Totaltid: 15 min

Ingredienser

  • 0,5 pkt pitabröd
  • 3 dl valfri Larsa yoghurt, naturell
  • 3 msk pesto
  • 1 klyfta vitlök
  • Basilika
  • Olivolja

Tillagning

1. Förvärm ugnen till 200°C.
2. Klipp upp pitabrödet i trekanter.
3. Pensla på med olivolja på båda sidor.
4. Placera brödet på en bakplåtspappersklädd plåt och grädde i mitten av ugnen.
5. Ta ut när brödet fått en fin färg (ca 5min).
6. Pressa i vitlöksklyftan i yoghurten och blanda samman med peston.

Servering

  1. Garnera med basilika och avnjut dippan med de goda, knapriga pitachipsen.

Följ oss på Instagram