Pitachips med en god dipp 💗 ett enkelt och gott tilltugg.
Yoghurtdipp med pitachips
Portioner: 4
Förberedelse: 10 min
Tillagning: 5 min
Totaltid: 15 min
Ingredienser
- 0,5 pkt pitabröd
- 3 dl valfri Larsa yoghurt, naturell
- 3 msk pesto
- 1 klyfta vitlök
- Basilika
- Olivolja
Tillagning
1. Förvärm ugnen till 200°C.
2. Klipp upp pitabrödet i trekanter.
3. Pensla på med olivolja på båda sidor.
4. Placera brödet på en bakplåtspappersklädd plåt och grädde i mitten av ugnen.
5. Ta ut när brödet fått en fin färg (ca 5min).
6. Pressa i vitlöksklyftan i yoghurten och blanda samman med peston.
Servering
- Garnera med basilika och avnjut dippan med de goda, knapriga pitachipsen.
Följ oss på Instagram!