En urgod vispad fetaostdipp som är perfekt att doppa rostat bröd i eller servera som ett underbart tillbehör på ost- och charkbrickan!

Fetaostdipp med honung

Total tid: 15 min

Ingredienser

  • 1 pkt Larsa feta
  • 2 dl Larsa grekisk yoghurt
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 msk flytande honung
  • 2 msk finhackad gräslök
  • 2 msk hackad pistage
  • Salt och peppar efter tycke och smak

Tillagning

  1. Mixa ihop fetaost och yoghurt till en slät smet.
  2. Pressa i vitlöksklyftan.
  3. Salta, peppra och blanda samman.
  4. Lägg röran i en skål och skapa en grop i mitten.
  5. Fyll gropen med honung.
  6. Garnera med pistage och gräslök.

Avnjut med en god bit rostat bröd!

Följ oss på Instagram