Hemgjord potatissallad med Larsas grekiska yoghurt är så enkelt att tillaga och oftast mycket godare än färdigköpt. Under sommarsäsongen rekommenderar vi att använda nypotatis. Servera som tillbehör till sommarlunchen!
Förberedelse: 15 min
Tillagning: 15 min
Totaltid: 30 min
Potatissallad
Ingredienser
- 1 kg fast potatis / delikatesspotatis
- 3 dl Larsa Grekisk Yoghurt
- 2 st mindre rödlökar
- 0.5 dl små kapris
- 2 msk Larsa grekisk olivolja
- 1 msk dijonsenap
- Färsk persilja och dill
- Salt och peppar efter tycke och smak
Tillagning
- Tvätta potatisen och koka i lättsaltat vatten, låt svalna.
- Skiva potatis och övriga ingredienser till önskade storlekar.
- Blanda ihop yoghurt, senap och olivolja.
- Vänd ner potatisen, tillsätt salt och peppar efter smak.
- Ställ i kyl i minst två timmar innan servering.
Följ oss på Instagram!