Fyll ett varmt sammoun-bröd med halloumi och annat som du gillar, toppa med en god yoghurtsås och njut av en snabb och god lunch ❣
Stekt halloumi i sammoun
Portioner: 2
Förberedelse: 15 min
Tillagning: 5 min
Totaltid: 20 min
Ingredienser
- Sammoun
- 1 frp Larsa Halloumi
- 1 dl valfri Larsa yoghurt, naturell
- ½ st gurka
- ½ ask körsbärstomater
- 1 st vitlöksklyfta
- Valfria örter
- Romansallad
- Salt och peppar efter tycke och smak
Tillagning
1. Börja med att pressa vitlök i yoghurten, salta, peppra och blanda väl. Ställ i kylen en stund
2. Skär upp halloumi på längden
3. Stek i rikligt med olivolja på medelvärme, till de får fin färg
4. Skär i sammoun-brödet och skapa en ”ficka”
5. Fyll brödet med Halloumi och grönsaker
Servering
Ringla över rikligt med yoghurtsås och servera
Följ oss på Instagram!