Fyll ett varmt sammoun-bröd med halloumi och annat som du gillar, toppa med en god yoghurtsås och njut av en snabb och god lunch ❣

Stekt halloumi i sammoun

Portioner: 2
Förberedelse: 15 min
Tillagning: 5 min
Totaltid: 20 min

Ingredienser

  • Sammoun
  • 1 frp Larsa Halloumi
  • 1 dl valfri Larsa yoghurt, naturell
  • ½ st gurka
  • ½ ask körsbärstomater
  • 1 st vitlöksklyfta
  • Valfria örter
  • Romansallad
  • Salt och peppar efter tycke och smak

Tillagning

1. Börja med att pressa vitlök i yoghurten, salta, peppra och blanda väl. Ställ i kylen en stund
2. Skär upp halloumi på längden
3. Stek i rikligt med olivolja på medelvärme, till de får fin färg
4. Skär i sammoun-brödet och skapa en ”ficka”
5. Fyll brödet med Halloumi och grönsaker

Servering

Ringla över rikligt med yoghurtsås och servera

Följ oss på Instagram