Tips till helgmyset! Pitachips med getoströra. Toppa med valnötter, honung och örter ni gillar för en extra touch, vi tycker att dill passar perfekt till detta!
Pitachips med getoströra
Förberedelse: 15 min
Tillagning: 5 min
Totaltid: 20 min
Ingredienser
- Pitabröd
- 1 pkt Larsa get- eller fetaost
- 1 dl Larsa yoghurt, naturell
- En näve valnötter
- Honung
- Olivolja
Tillagning
- Förvärm ugnen till 200°C.
- Klipp upp pitabrödet i trekanter.
- Pensla på med olivolja på båda sidor.
- Placera brödet på en bakplåtspappersklädd plåt och grädde i mitten av ugnen.
- Ta ut när brödet fått en fin färg (ca 5min).
- Mixa ihop getost och yoghurt till en slät röra.
- Klicka på riktigt med röran på varje bit pitachips.
- Hacka valnötterna till mindre bitar.
Servering
- Toppa med valnötterna, valfria örter och ringla över honung
Följ oss på Instagram!