Tips till helgmyset! Pitachips med getoströra. Toppa med valnötter, honung och örter ni gillar för en extra touch, vi tycker att dill passar perfekt till detta!

Pitachips med getoströra

Förberedelse: 15 min
Tillagning: 5 min
Totaltid: 20 min

Ingredienser

Tillagning

  1. Förvärm ugnen till 200°C.
  2. Klipp upp pitabrödet i trekanter.
  3. Pensla på med olivolja på båda sidor.
  4. Placera brödet på en bakplåtspappersklädd plåt och grädde i mitten av ugnen.
  5. Ta ut när brödet fått en fin färg (ca 5min).
  6. Mixa ihop getost och yoghurt till en slät röra.
  7. Klicka på riktigt med röran på varje bit pitachips.
  8. Hacka valnötterna till mindre bitar.

Servering

  1. Toppa med valnötterna, valfria örter och ringla över honung

Följ oss på Instagram