Ett försvinnande gott tilltugg med feta och grönkålsröra att servera under juldagarna.
Pitachips
Förberedelse: 15 min
Tillagning: 5 min
Totaltid: 20 min
Ingredienser
- Pitabröd
- 100 g grönkål
- 0,5 pkt Larsa Feta
- 0,5 st citron, saften
- 3 msk Larsa olivolja
- Salt och peppar efter tycke och smak
Tillagning
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Skär brödet i trekanter och pensla båda sidor med olivolja, lägg på en plåt och grädda brödet i mitten av ugnen i ca 5-7 minuter eller tills de börjar få färg.
- Ansa de grova stjälkarna från grönkålen och hacka bladen fint.
- Tillsätt olivolja, citronsaft, salt och peppar och massera grönkålen i några minuter, eller tills den mjuknar.
- Smula fetaosten och blanda samman den med grönkålen.
- Klicka över en generös mängd av grönkålsblandningen på varje brödbit.
Servering
- Servera som tilltugg innan middagen.
Följ oss på Instagram!