Fetaosten har hur många smakkompisar som helst. Vi skulle våga påstå att det är få saker som den inte passar med. En av våra favoriter är att kombinera med gröna ärtor, just för att det går att käka året om. Vi kan inte få nog av denna superenkla feta sallad som vi kombinerar med majs, jalapeños, limesaft och koriander. Godast är den att laga på nygrillad majs men givetvis kan du använda dig av fryst majs också.

Ingredienser

  • 3 majskolvar, förkokta
  • 1 pkt Larsa ekologisk fetaost, 150 g
  • I kruka koriander
  • 2 myntakvistar
  • 1 lime
  • Smör till stekning

Gör så här:

Skär loss majskornen från kolvarna och stek upp i lite smör tillsammans med finhackade jalapeños. Lägg över på ett fat och toppa med smulad fetaost, limesaft och ett stort knippe finhackad koriander. Servera gärna med lite extra limeklyftor och kanske olivolja. Det var allt!  

Recept och bild är framtaget av @tuvessonskan