Glass med få ingredienser men som är så smakrik och god ändå. Frukten kan ni byta ut till det ni själv gillar! Perfekt att förbereda inför kalas eller ha redo i frysen till när värmen slår till.

Isglass med yoghurt och frukt

Portioner: 6-8 st
Förberedelse: 30 min
Totaltid: 5 1/2 h

Ingredienser

Tillagning

1. Skala kiwin och skär upp i mindre bitar.
2. Mixa i blender eller med en stavmixer
3. Häll upp så mycket du vill ha i glassformar och frys i ca 1 timme
4. Ta ut glassformarna och klicka i önskad mängd yoghurt, frys sedan i ca 1 timme till
4. Skär bort skalet från vattenmelonen och skär upp i mindre bitar
5. Mixa i en blender eller med en stavmixer
5. Ta ut glassformarna och fyll upp resten med vattenmelon
6. Sätt i frysen i minst 5 timmar

Servering

Ta ut glasspinnarna och njut av en god, svalkande stund

Följ oss på Instagram