Enkel förrätt med hummus funkar både till vardag som fest och förutom smakerna är det näst bästa att det bara tar några minuter att förbereda.
Hummus på plattbröd
Portioner: 2
Förberedelse: 5 min
Tillagning: 5 min
Totaltid: 10 min
Ingredienser
- Libabröd
- Larsa labneh, valfri smak
- 200g hummus
- Granatäppelkärnor
- Sallad
Tillagning
- Sätt ugnen på 225 grader
- Lägg in Libabrödet i varm ugn i cirka 5 minuter
- Låt svalna. Lägg sedan över brödet på bricka eller stort fat, gärna på salladsbädd
- Knäck försiktigt brödet med handen i mindre bitar
- Skär labneh i mindre bitar och klicka över tillsammans med hummus
Servering
Strö på granatäppelkärnor som garnityr men även för uppfriskande syrlighet. Drick en ayran till!
Följ oss på Instagram!