Frisk, fräsch grekisk sallad som passar som förrätt eller som tillbehör till grillade lammfärsbiffar.

Ingredienser

  • 200g frysta ärtor
  • Machesallad, 70 g
  • 1 pkt Larsa ekologisk fetaost
  • Rödlök, gärna picklad
  • Färsk mynta
  • 1 st chili

Dressing

  • 0,5 dl Larsa olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 2 tsk honung
  • Saften från en citron

Gör så här:

Koka de frysta gröna ärtorna. De behöver ej tinas utan läggs direkt i kokande vatten. Följ anvisningarna på paketet. Ställ åt sidan och låt svalna. Blanda ihop dressingen så den får ta smak. Vänd ihop ärtor, machesallad, rödlök, chili och häll över dressingen. Bryt fetaosten med händerna och toppa den över salladen. Servera den grekiska salladen som sidorätt, som förrätt eller som den är!