En krämiga getostpannacotta är perfekt till att serveras som förrätt vid bjudningar och kan förberedas dagen innan! Toppingen kan varieras efter eget tycke och säsong.

Getostpannacotta

Portioner: 3-4
Förberedelse: 15 min
I kylskåp: 4 h
Totaltid: 4 h 15 min

Ingredienser

Tillagning

  1. Lägg gelatinbladen i blöt.
  2. Koka upp grädden under omröring, ta sedan bort från värmen.
  3. Krama ur geletinbladen ordentligt.
  4. Lägg gelatinbladen i grädden och blanda ordentligt, tills de löses upp.
  5. Tillsätt yoghurt, dill salt och peppar och blanda ordentligt.
  6. Häll över i serveringsformar och ställ i kyl i minst 3-4 timmar.

Servering

  1. Toppa med tomaterna och fiskrom eller annat som du tycker om och servera!  

Följ oss på Instagram