En krämiga getostpannacotta är perfekt till att serveras som förrätt vid bjudningar och kan förberedas dagen innan! Toppingen kan varieras efter eget tycke och säsong.
Getostpannacotta
Portioner: 3-4
Förberedelse: 15 min
I kylskåp: 4 h
Totaltid: 4 h 15 min
Ingredienser
- 150 g Oriental White getost
- 2,5 dl grädde
- 1,5 dl Larsa grekisk yoghurt
- 2 st gelatinblad
- 0,25 dl dill
- Körsbärstomater
- Fiskrom
- Salt och peppar efter tycke och smak
Tillagning
- Lägg gelatinbladen i blöt.
- Koka upp grädden under omröring, ta sedan bort från värmen.
- Krama ur geletinbladen ordentligt.
- Lägg gelatinbladen i grädden och blanda ordentligt, tills de löses upp.
- Tillsätt yoghurt, dill salt och peppar och blanda ordentligt.
- Häll över i serveringsformar och ställ i kyl i minst 3-4 timmar.
Servering
- Toppa med tomaterna och fiskrom eller annat som du tycker om och servera!
Följ oss på Instagram!