Chiapudding kan varieras i oändlighet, här har vi gjort en variant med kakao, toppad med en god, krämig grekisk yoghurt.
Chiapudding toppad med krämig yoghurt
Portioner: 2
Förberedelse: 5 min
I kyl: 4 h
Totaltid: 4h 5min
Ingredienser
- Larsa grekisk yoghurt, jordgubb
- 3 dl valfri mjölk
- 4 msk chiafrön
- 1 msk kakao
- 0,5 tsk vaniljsocker
- Nötter och bär efter tycke och smak
Tillagning
1. Blanda samman alla ingredienser förutom yoghurten i en djup tallrik och ställ i kyl.
2. Ta ut efter ca 30 minuter och blanda igen.
3. Fördela puddingen i två glas och ställ sedan i kyl i minst fyra timmar men 4, gärna över natten.
5. Vispa upp grekisk yoghurt med en gaffel.
Servering
- Toppa med någon av våra smaksatta yoghurtar, nötter och bär och njut!
Följ oss på Instagram!