Chiapudding kan varieras i oändlighet, här har vi gjort en variant med kakao, toppad med en god, krämig grekisk yoghurt.

Chiapudding toppad med krämig yoghurt

Portioner: 2
Förberedelse: 5 min
I kyl: 4 h
Totaltid: 4h 5min

Ingredienser

  • Larsa grekisk yoghurt, jordgubb
  • 3 dl valfri mjölk
  • 4 msk chiafrön
  • 1 msk kakao
  • 0,5 tsk vaniljsocker
  • Nötter och bär efter tycke och smak

Tillagning

1. Blanda samman alla ingredienser förutom yoghurten i en djup tallrik och ställ i kyl.
2. Ta ut efter ca 30 minuter och blanda igen.
3. Fördela puddingen i två glas och ställ sedan i kyl i minst fyra timmar men 4, gärna över natten.
5. Vispa upp grekisk yoghurt med en gaffel.

Servering

  1. Toppa med någon av våra smaksatta yoghurtar, nötter och bär och njut!

Följ oss på Instagram