Ett utmärkt tillbehör till en god, värmande soppa!
Bruschetta med labneh spread och rostad butternutpumpa
Förberedelse: 10 min
Tillagning: 25 min
Total tid: 35 min
Ingredienser
- 8 st Larsa labnehbollar, små
- 4 skivor lantbröd
- 0,5 st butternutpumpa
- 1 näve bladspenat
- 1-2 st vitlöksklyftor
- Olivolja
- Salt och peppar efter tycke och smak
Tillagning
- Sätt ugnen på 225 °C.
- Skala och skär pumpan i mindre bitar.
- Ringla över olivolja och strö sedan salt och peppar över.
- Rosta i mitten av ugnen i cirka 25 minuter.
- Skala och hacka vitlöken och stek sedan upp i olivolja på medelhög värme.
- Tillsätt spenaten. Salta och peppra och vänd tills spenaten blir mjuk och allt tar smak.
- Rosta brödskivorna och bred på Larsa labnehbollar.
- Toppa med spenat, pumpa, salt och peppar.
Följ oss på Instagram!