Ett utmärkt tillbehör till en god, värmande soppa!

Bruschetta med labneh spread och rostad butternutpumpa

Förberedelse: 10 min
Tillagning: 25 min
Total tid: 35 min

Ingredienser

  • 8 st Larsa labnehbollar, små
  • 4 skivor lantbröd
  • 0,5 st butternutpumpa
  • 1 näve bladspenat
  • 1-2 st vitlöksklyftor
  • Olivolja
  • Salt och peppar efter tycke och smak

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225 °C.
  2. Skala och skär pumpan i mindre bitar.
  3. Ringla över olivolja och strö sedan salt och peppar över.
  4. Rosta i mitten av ugnen i cirka 25 minuter.
  5. Skala och hacka vitlöken och stek sedan upp i olivolja på medelhög värme.
  6. Tillsätt spenaten. Salta och peppra och vänd tills spenaten blir mjuk och allt tar smak.
  7. Rosta brödskivorna och bred på Larsa labnehbollar.
  8. Toppa med spenat, pumpa, salt och peppar.

Följ oss på Instagram