Dessa yoghurtflarn passar både som frukost och mellanmål, man kan till och med servera det som en efterrätt. Detta är ett måste att prova!
Förberedelse: 10 min
Tillagning: 5h
Totaltid: 5h 10 min
Yoghurtflarn
Ingredienser
- 5 dl Larsa yoghurt
- 3 tsk honung
- 1 vaniljstång
- 1 tsk havssalt
- 150 g färska hallon
- 50 g pistagenötter, finhackade
Tillagning
- Blanda grekisk yoghurt, honung, havssalt och vaniljstång i en bunke och blanda om.
- Blanda försiktigt ner skivade hallon.
- Häll blandningen på ett bakplåtspapper och försök få smeten till en jämn tjocklek.
- Strö på med hackade pistagenötter och lägg i frysen över natten eller tills den har stelnat (minst 4–6 timmar).
- När yoghurtflarnet är fryst så delar du i bitar med händerna.
- Servera genast!
Följ oss på Instagram!