Dessa yoghurtflarn passar både som frukost och mellanmål, man kan till och med servera det som en efterrätt. Detta är ett måste att prova!

Förberedelse: 10 min
Tillagning: 5h
Totaltid: 5h 10 min

Yoghurtflarn

Ingredienser

  • 5 dl Larsa yoghurt
  • 3 tsk honung
  • 1 vaniljstång
  • 1 tsk havssalt
  • 150 g färska hallon
  • 50 g pistagenötter, finhackade

Tillagning

  1. Blanda grekisk yoghurt, honung, havssalt och vaniljstång i en bunke och blanda om.
  2. Blanda försiktigt ner skivade hallon.
  3. Häll blandningen på ett bakplåtspapper och försök få smeten till en jämn tjocklek.
  4. Strö på med hackade pistagenötter och lägg i frysen över natten eller tills den har stelnat (minst 4–6 timmar).
  5. När yoghurtflarnet är fryst så delar du i bitar med händerna.
  6. Servera genast!

Följ oss på Instagram!