En underbart god och smakrik toast med yoghurt och smörstekta persikoskivor som är perfekt när man vill lyxa till frukosten eller en brunch.
Toast med smörstekt persika och yoghurt
Portioner: 4
Förberedelse: 10 min
Tillagning: 10 min
Total tid: 20 min
Ingredienser
- 4 skivor franskbröd
- 2 dl Larsa Grekisk yoghurt, persika
- 3 st persikor
- 25 g smör
- 1 msk socker
- 1 tsk kanel, malen
Tillagning
- Börja med att kärna ur och klyfta persikorna.
- Hetta upp smör i en stekpanna på medelvärme.
- Lägg i persikoskivorna i pannan och stek tills de får en fin yta. Tillsätt socker och kanel och stek ytterligare en stund.
- Rosta brödskivorna och vispa upp yoghurten med en gaffel.
Servering
- Bred ut yoghurten på toasten och vänd snabbt över de smörstekta varma persikoskivorna, njut!
Följ oss på Instagram!