Dessa söta (och supergoda) fyllda snackpaprikorna passar perfekt under påsk 🥕, de kan med fördel förberedas redan dagen innan och förvaras i kylskåpet (täck över med plastfolie så håller de sig i upp till tre dagar).

Snackpaprikor med yoghurtdipp

Förberedelse: 10 min
Totaltid: 10 min

Ingredienser

  • 200 g snackpaprikor
  • 2 dl Larsa Grekisk yoghurt, naturell
  • 1/2 dl sötsursås
  • 1 msk Sambal Olek / Sriracha (valfritt, för extra hetta)
  • Färsk dill, några kvistar
  • Salt och peppar efter tycke och smak

Tillagning

  1. Dela paprikorna på längden och kärna ur
  2. Blanda samman yoghurt med sörsursås och sambal olek, låt stå i kylskåp i minst 20 minuter
  3. Fyll sedan halvorna med yoghurtdippen

Servering

Lägg upp på ett fat och garnera med en dillkvist på toppen av varje paprika precis innan servering

Följ oss på Instagram!