Nybakat bröd kan vara bland det godaste som finns. Detta pitabröd går fort att göra och är tillagat med Larsa grekiska yoghurt samt valfria örter. Extra gott blir det med grönsaks- och Larsa Feta topping. Pitabrödet passar (även) perfekt att packa med sig till picknicken. 

Ingredienser

Pitabröd:
  • 4,5 dl mjöl
  • 2 dl Larsa Grekisk Yoghurt
  • 2 msk Larsa olivolja
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 1 msk valfria örter efter smak, ex oregano, timjan, rosmarin.
Topping:
  • 1 rödlök, liten
  • 150 g Larsa Feta
  • 1 zucchini, medelstor
  • 1 ask körsbärstomater
  • 1/2 kruka färsk mynta eller 2 msk torkad
  • 1/2 citron. saft
  • Olivolja
  • Salt och peppar efter tycke och smak