@AadelKersh är en inspirerande matkreatör som också står bakom flera spännande restauranger, men varifrån har han fått all sin kunskap och inspiration? Svaret hittar du hos pappa Maxo som lärt Aadel allt han kan om mat. Här får du ta del av deras recept på manoush med labnehbollar och zaatar serverad med en fräsch gurksallad med myntayoughurt!

MANOUSH MED LABNEHBOLLAR, ZAATAR, GURKSALLAD OCH MYNTAYOGHURT

Förberedelse: 15 min
Tillagning: 10 min
Totaltid: 25 min

Ingredienser

       Gurksallad med myntayoghurt:
  • Larsa grekisk yoghurt 0% eller 10%
  • 0,5 st gurka
  • Torkad mynta
  • 1-2 msk olivolja
  • 0,5 knippe persilja
  • 1 vitlöksklyfta
  • En skvätt vitvinsvinäger
  • Salt
       Manoush med labneh och Zaatar: