En härlig linssallad som fungerar lika bra både som egen måltid eller som tillbehör till middagen. De gröna linserna blandas ihop med örter och citron och toppas med en härligt fluffig feta-yoghurtsås! Enkel, snabb och nyttig middag som är inspirerad av det turkiska köket. 

Ingredienser

Linssallad:
  • 3 dl gröna linser
  • 1/2 pkt Larsa Feta
  • 4 msk olivolja
  • 1/2 citron, saft
  • 1/2 kruka koriander
  • Salt och peppar efter tycke och smak
     

    Yoghurtsås:
  • 2,5 dl Larsa Turkisk yoghurt  
  • ½ pkt Larsa Feta 
  • ½ Citron, saften 
  • 1 vitlöksklyfta 
  • 2 msk torkad mynta 
  • 0.5 tsk Chiliflakes (valfritt) 
  • Salt och peppar efter tycke och smak