Upptäck Labneh som spread eller dippa! Här toppar vi med färska örter, rostade nötter och olivolja! Passar perfekt att ställa fram på meze eller buffebordet!

Förberedelse: 10 min
Totaltid: 10 min

Labneh

Ingredienser

  • 2 dl Larsa labneh
  • 1 dl rostade nötter (t.ex pinjenötter, valnötter & cashewnötter)
  • Dill, Persilja
  • Olivolja
  • Salt och peppar efter tycke och smak

Tillagning

  1. Börja med att rosta nötterna snabbt i en torr het stekpanna , låt svalna, hacka därefter till önskad storlek.
  2. Finhacka dill och persilja.
  3. Klicka upp labneh på en djup tallrik och toppa med örter och nötter.
  4. Ringla därefter över olivolja.
  5. Njut av en fantastisk enkel dippa med rostat pitabröd!

Följ oss på Instagram!