Bjud på en ljuvlig pavlovadessert till kaffet! En frasig maräng som är seg på insidan och toppad med yoghurtgrädde, fikon, pistasch. 

Pavlova

Ingredienser

  • 1 pkt färdig marängbotten
  • 2 dl Larsa Grekisk Yoghurt
  • 2 dl vispgrädde
  • 5 st fikon
  • 3 msk honung
  • Pistaschnötter
  • Granatäpplekärnor

Tillagning

  1. Lägg upp marängbotten på ett serveringsfat.
  2. Vispa grädden fluffigt, vänd ner Larsa yoghurten och bre varsamt över marängen.
  3. Skär varje fikon i fyra delar och placera dekorativt på bädden av yoghurt.
  4. Hacka pistaschnötterna och strössla över det tillsammans med granatäpplekärnorna på tårtan.
  5. Ringla slutligen över honungen

Servering

  1. Servera omgående!

Följ oss på Instagram