En snabb och smakrik sallad på couscous serverad med labnehbollar som är ett perfekt tillbehör till sommarmiddagar eller buffen.

Couscoussallad med labnehbollar

Förberedelse: 15 min
Tillagning: 10 min
Total tid: 25 min

Ingredienser

  • 2 dl couscous
  • Larsa labneh, valfri smak
  • 5-6 st rädisor
  • 0,5 st gurka
  • 0,5 ask körsbärstomater
  • Machesallad 
  • Persilja
  • 1 msk paprika
  • 0,5 st citron, saften
  • Olivolja
  • Salt och peppar efter tycke och smak

Tillagning

  1. Tillaga coucousen enligt anvisningar på förpackningen och låt svalan.
  2. Dela tomaterna på mitten, finhacka persiljan och skär rädisor och gurkan i mindre bitar.
  3. Blanda den avsvalnade couscousen med grönsaker, citronsaft och olivolja.

Servering

  1. Lägg upp på ett fat och placera valfri mängd av labneh bollarna dekorativt på salladen, salta och peppra efter smak och servera!

Följ oss på Instagram