En snabb och smakrik sallad på couscous serverad med labnehbollar som är ett perfekt tillbehör till sommarmiddagar eller buffen.
Couscoussallad med labnehbollar
Förberedelse: 15 min
Tillagning: 10 min
Total tid: 25 min
Ingredienser
- 2 dl couscous
- Larsa labneh, valfri smak
- 5-6 st rädisor
- 0,5 st gurka
- 0,5 ask körsbärstomater
- Machesallad
- Persilja
- 1 msk paprika
- 0,5 st citron, saften
- Olivolja
- Salt och peppar efter tycke och smak
Tillagning
- Tillaga coucousen enligt anvisningar på förpackningen och låt svalan.
- Dela tomaterna på mitten, finhacka persiljan och skär rädisor och gurkan i mindre bitar.
- Blanda den avsvalnade couscousen med grönsaker, citronsaft och olivolja.
Servering
- Lägg upp på ett fat och placera valfri mängd av labneh bollarna dekorativt på salladen, salta och peppra efter smak och servera!
Följ oss på Instagram!