Sparrisbroccoli (Bellaverde) är en långstjälkad variant av broccoli, otroligt god (faktiskt godare än vanlig broccoli om du frågar oss!) I detta recept serverar vi vår Bellaverde med Labneh tillverkad av getmjölksyoghurt och en klick äkta grekisk yoghurt tillsammans med lite chiliflakes. Den här rätten kan serveras som ett vegetariskt alternativ och passar även perfekt tillsammans med en bit kött.

Ingredienser

Gör så här:

Koka upp vatten och låt Bellaverden koka i 2-3 minuter. Låt även de frusna ärtorna koka med den sista minuten.  Hetta upp en stekpanna med hälften smör/hälften olivolja och lägg över bellaverden i stekpannan. Stek lätt tills den mjuknat något. Tillsätt en nypa salt innan du lägger upp på tallriken.  Lägg upp valfritt antal Labnehbollar, toppa med en klick grekisk yoghurt och strö över chiliflakes för lite extra hetta och dekoration.

Servera och njut!