Nyhet! Grekisk yoghurt med 2% fett & 9,5% protein

Efter succén med äkta grekisk 0% kompletterar vi sortimentet med ytterligare en yoghurt, innehållande 2% fett och 9,5% protein. Produkten tillverkas på ett mejeri i norra Grekland av mjölk som dagligen hämtas upp från lokala gårdar inom 40km ifrån mejeriet. Tack vare att mjölken hämtas upp lokalt så behövs bara en pastörisering vilket medför att alla näringsvärden bibehålls bättre.

”Grekisk yoghurt är ett mathantverk med lång tradition, som vi tycker saknar motstycke i andra länder. Vår förkärlek till helt naturell som inte är smaksatt, leder vår produktutveckling mot ett fullskaligt yoghurtsortiment som nu innefattar fettfritt (0%), fettsnålt (2%) samt standard (10%). Vår nyhet är likt vår populära 0%, naturligt proteinrik på grund av filtrering. Den lilla extra fetthalten på 2% gör en skillnad i smaken och är ett fantastiskt substitut för den som älskar den lena och krämiga smaken som finns i grekisk standardyoghurt men önskar ett något mer fettsnålt alternativ” Säger Maria Meizar, Marknadsansvarig Larsa Foods.

Vill du veta vad du kan använda våra produkter till och får inspiration till recept kan du kolla vår Instagram eller våra recept här.