Det här receptet på yoghurtvisp är luftig, lätt och fräsch. Kexen tillför ett härligt krisp och balanserar smakerna. Underbart gott och passar perfekt som efterrätt eller mellanmål. Bäst av allt är att det kan tillagas på högst tio minuter! Vill man ha ett lite nyttigare alternativ så går det utmärkt att utesluta vispgrädden.

Förberedelse: 10 min
Totaltid: 10 min

Yoghurtvisp

Ingredienser

Tillagning

  1. Vänd ner yoghurt, honung och vispgrädde i en skål.
  2. Riv sedan i skalet av halva citronen och ha i önskad mängd av saften.
  3. Vispa samman alla ingredienser till önskad konsistens och smula grovt digestivekexen.
  4. Varva lager med den härliga yoghurten och de smulade kexet i ett glas.
  5. Toppa med färska bär eller ytterligare kexsmulor och servera genast!

Följ oss på Instagram!