Den här ”no bake” yoghurtkakan är en dröm som dessutom är lätt att göra med få ingredienser. 
Passar perfekt att servera till midsommar och sommarens alla övriga sammankomster! 

Yoghurt

Ingredienser

Botten:
  • 15 st digestivekex
  • 100 gram smör
Fyllning:

Tillagning

  1. Smält smöret i kastrull och låt svalna.
  2. Mixa kexen fint i matberedare eller mixer.
  3. Blanda smör och kexen till en jämn massa, tryck sedan ut i en bakform med löstagbar kant (20-24 cm). Låt stå i kylskåp.
  4. Vispa grädden fluffigt och rör ner honungen.
  5. Vänd sedan försiktigt i vaniljsockret och grekisk yoghurt, blanda till en jämn smet.
  6. Häll i fyllningen i pajformen och ställ åter i kylen i minst fyra timmar.
  7. Garnera med färska bär, pudra över florsocker och servera! 

Följ oss på Instagram!