När du väl har börjat använda labneh finns det ingen återvändo. Vi använder det till allt! Vispa samman en enkel labnehkräm och toppa med diverse ugnsrostade rotfrukter eller grönsaker.
Labnehkräm
Förberedelse: 10 min
Tillagning: 15 min
Totaltid: 25 min
Ingredienser
Labnehkräm:
- Larsa Labnehbollar (valfri sort)
- 3-4 msk Larsa Grekisk yoghurt
- Ugnsrostade rotfrukter eller grönsaker (välj dina egna favoriter)
Tillagning
- Ställ labnehbollarna i rumstemperatur tills de börjat mjukna lite
- Blanda sedan samman med vår grekiska yoghurt till du har den konsistens du önskar
Servering
Toppa med honungsglaserade rödbetor, pumpakärnor, sesamfrön, färsk mynta och lite chiliflakes – men testa gärna med broccoli eller varför inte tomater?
Receptet och bild är framtaget av @tuvessonskan