Hemgjord potatissallad med Larsas grekiska yoghurt är så enkelt att tillaga och oftast mycket godare än färdigköpt. Under sommarsäsongen rekommenderar vi att använda nypotatis. Servera som tillbehör till sommarlunchen!

Förberedelse: 15 min
Tillagning: 15 min
Totaltid: 30 min

Potatissallad

Ingredienser

  • 1 kg fast potatis / delikatesspotatis
  • 3 dl Larsa Grekisk Yoghurt
  • 2 st mindre rödlökar
  • 0.5 dl små kapris
  • 2 msk Larsa grekisk olivolja
  • 1 msk dijonsenap
  • Färsk persilja och dill
  • Salt och peppar efter tycke och smak

Tillagning

  1. Tvätta potatisen och koka i lättsaltat vatten, låt svalna.
  2. Skiva potatis och övriga ingredienser till önskade storlekar.
  3. Blanda ihop yoghurt, senap och olivolja.
  4. Vänd ner potatisen, tillsätt salt och peppar efter smak.
  5. Ställ i kyl i minst två timmar innan servering.

Följ oss på Instagram!