Enkel förrätt med hummus funkar både till vardag som fest och förutom smakerna är det näst bästa att det bara tar några minuter att förbereda.

Hummus på plattbröd

Portioner: 2
Förberedelse: 5 min
Tillagning: 5 min
Totaltid: 10 min

Ingredienser

  • Libabröd
  • Larsa labneh, valfri smak
  • 200g hummus
  • Granatäppelkärnor
  • Sallad

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Lägg in Libabrödet i varm ugn i cirka 5 minuter
  3. Låt svalna. Lägg sedan över brödet på bricka eller stort fat, gärna på salladsbädd
  4. Knäck försiktigt brödet med handen i mindre bitar
  5. Skär labneh i mindre bitar och klicka över tillsammans med hummus

Servering

Strö på granatäppelkärnor som garnityr men även för uppfriskande syrlighet. Drick en ayran till!

Följ oss på Instagram