Products filter

Salladsost Classic

Mjölk från: 100% pastöriserad komjölk
Smak: Mild, neutral något gräddig smak
Konsistens: Medelhård, något smulig
Fetthalt 21%

Gott ihop med olivolja, rostad vitlök, färsk timjan och citron!

Feta, original

Mjölk från: Pastöriserad fårmjölk, resten av getmjölk
Smak: Utpräglad syrlighet och arom med tydlig sälta
Konsistens: Medelhård, något smulig
Fetthalt 21%

Gott i en riktigt Grekisk Sallad
 

Feta, ekfatslagrad

Mjölk från: Pastöriserad ko, -får- och getmjölk
Smak: Utpräglad syrlighet och tydlig sälta med extra rik arom från ekfatslagring
Konsistens: Medelhård, något smulig 
Fetthalt 21%

Gott till honungsglaserade rödbetor, flingsalt och vitpeppar!

Ekologisk getost från Grekland

Mjölk från: Pastöriserad ekologisk getmjölk
Smak: Mild getmjölksmak, något syrlig med balanserad sälta
Konsistens: Medelhård, något smulig
Fetthalt 25%

Gott tillsammans med rostad sötpotatis och rödlök.

Grekisk Salladsost

Mjölk från: 100% pastöriserad komjölk
Smak: Frisk balanserad syrlig smak, mild arom och lätt sälta
Konsistens: Medelhård, smulig
Fetthalt: 21%

Gott till paprika, kapris, rödlök gurka, tomat, kalamataoliver, olja och vinäger!

Fårost, oliver & chili

Mjölk från: Pastöriserad  får-och getmjölk
Smak: Utpräglad syrlighet med tydlig sälta med smak av oliver
& chili
Konsistens: Medelhård, smulig
Fetthalt 21%

Gott till rostat surdegsbröd, olivolja och våra Medelhavsdeli!

Halloumi

Mjölk från: Pastöriserad ko-, får- och getmjölk
Smak: Mild smak med tydlig sälta och hint av mynta
Konsistens: Hård
Fetthalt 26%

Gott till grillat lamm, sallad och en god tzatziki!

Anari

Mjölk från: Pastöriserad ko-, får-, och getmjölk
Smak: Mild neutral smak
Konsistens: Mjuk, något smulig vassleost lik Ricotta
Fetthalt 15%

Gott till kanel, honung och valnötter! Passar även i den indiska rätten Palak paneer

Oriental White

Mjölk från: 100% pastöriserad komjölk
Smak: Mild, något gräddig smak med tydlig sälta
Konsistens: Mjuk, lätt att skära
Fetthalt 19%

Gott i sallad med valnötter, honungsvinägrett eller ungsbakad med färska fikon!

 

Aktuellt